Credits VISA

Det er finansselskapet BB Finans som står bak Credits VISA. BB Finans har vært i bransjen i hele 32 år og er en veteran innenfor forbrukerfinansiering og betalingskort. Selskapet er norskeid og hovedkontoret finner man i Bergen. Mange banker og finansieringsselskaper støtter økonomisk opp under forskjellige humanitære prosjekter. BB Finans har valgt å gi en andel av overskuddet sitt til Play Onside som er et fotballprosjekt. Er du kunde hos selskapet er du også med på å gi din støtte via bruken av ditt Credits VISA.

Credits VISA et av de beste kredittkortene

En av fordelene ved Credits VISA er at det er helt gebyrfritt. Her er det mange kroner spart i forhold til mange andre kredittkort. Samtidig har man en lang rentefri periode på 51 dager for benyttet kreditt. Kortet kan brukes over hele verden og på totalt over 25 millioner brukersteder. En annen fordel med dette kortet er forsikringen du kan knytte til det. Her kan du få en rimelig betalingsforsikring, som dekker deg om du skulle miste inntekt på grunn av sykdom eller eventuell arbeidsledighet. Den koster ikke mer enn kr 9 pr tusenlapp av den kreditten du har brukt.

Betingelser for Credits VISA

Det er mulig å få opp til kr 100 000 i kreditt på Credits VISA. Det hender at grensen settes lavere av selskapet basert på din egen økonomi. Anser BB Finans at maksimal grense ikke er forsvarlig i din situasjon settes kredittgrensen lavere. Denne kan endres etter hvert om økonomien din endrer seg. Vil du ha Credits VISA kan du ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger, eller inkassosaker.

Kostnadene ved bruk av kortet

Dette er altså et gebyrfritt kredittkort, men det kommer noen ekstra kostnader. Den største kostnadene er eventuelle rentebelastninger. Betaler du ikke kreditten du har brukt innen den rentefrie perioder vil rentene løpe. Per i dag viser BB Finans’ prisliste at man kan forvente en årlig rente på 21,82%. Tar du ut kontanter fra minibank vil renten løpe fra uttaksdagen. Bruker du kortet i utlandet må du påregne 1,75% i valutapåslag. Andre kostnader som eventuelt kan komme gjelder ting som erstatningskort eller purregebyrer.

Å søke om Credits VISA

Det er fort gjort å søke om kortet. Gå inn på Credits VISA hjemmeside og fyll ut søknadsskjemaet. Når du har sendt søknaden vil du raskt få svar og kredittkort i posten. Vær oppmerksom på åpningstiden, søker du utenom denne vil du ikke få svar med en gang.