Noen kredittkort med lang rentefri tid

Nedbetaling av gjeld på et kredittkort kan bli en dyr affære, men det er ikke noen selvfølge at det blir det. Så lenge du skaffer det riktig kredittkort, så kan du faktisk slippe ganske så billig unna det. For når den rentefrie nedbetalingstiden blir lang nok, så vil de fleste rekke å betale tilbake det de har brukt før rentene i det hele tatt begynner å løpe. Med andre ord snakker vi om gratis bruk av kredittkort her, og det er vel noe de fleste kan like?

Santander Red

Vi begynner med kanskje det beste alternativet til deg som vil ha et billig kredittkort med lang rentefri tid, nemlig Santander Red fra storbanken med samme navn. Her kan man utsette nedbetalingen med inntil 50 dager før rentene begynner å løpe, og det er få eller ingen aktører som tilbyr lengre rentefri periode enn dette. I tillegg til dette så har kredittkortet trolig markedets laveste effektive rente, på kun 17 prosent. Disse to fordelene kombinert gjør at dette er det optimale kortet for nedbetaling over lengre tid.

Gebyrfri VISA

Men det finnes flere gode kredittkort der ute, som har lang rentefri tid. Det andre kortet vi skal nevne heter Gebyrfri VISA, og som overnevnte kredittkort, så tilbys også dette av Santander Consumer Bank. Det er følgelig samme mengde dager på den rentefrie nedbetalingsperioden – altså 50 dager. Fordelen med dette kortet ligger derimot ikke på den lave renten, men at kortet er helt gebyrfritt. Gratis å bruke, gratis å eie og ingen skjulte kostnader!

Ikano Visa

Er ikke Santander din bank, så kan du heller vende snuten mot Ikano Bank og deres kredittkort Ikano Visa. Også her er den rentefrie nedbetalingsperioden på 50 dager, samtidig som en effektiv rente på 19,72 heller ikke er skremmende høy. På lik linje med førstnevnte kredittkort fra Santander er også dette et bra kort for nedbetaling over lengre tid. I tillegg til dette har kortet også fordeler som reiseforsikring inkludert, samtidig som du får tilgang til et omfattende bonusprogram ved bruk av kortet.

Komplett MasterCard

Komplett.no har du helt sikkert hørt om, men visste du at Komplett-gruppen nylig har startet med bank- og lånetjenester? Herav Komplett MasterCard, som er et moderne og bra kredittkort med en rentefri betalingsperiode på 50 dager. Dette er et moderne kredittkort med høy kredittgrense (100 000 kroner) og reiseforsikring inkludert, som helt klart bør vurderes dersom du ofte handler i nettbutikkene til Komplett-gruppen (Blush.no, Komplett.no m.fl.). Da får du nemlig prosentvise bonuser på alt du handler!

yA kredittkort

Kredittkortet (og banken for øvrig – yA Bank) har kanskje et pussig navn, men det er ikke noe pussig med kredittkortet yA kredittkort. Derimot er det et meget habilt kort, som også tilbyr opp mot 50 dager med rentefri nedbetaling. I tillegg har kortet reiseforsikring inkludert, samt en passe lav rente på 22,90 prosent som gjør delbetaling mulig uten at man blir ruinert av den grunn. En ulempe med dette kredittkortet er at man må være minst 23 år gammel for å søke om det.